Posuđe, bijela tehnika, kuhinja

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
14 proizvoda
Pročitajte

Posuđe, bijela tehnika, kuhinja

Posuđe, bijela tehnika, kuhinja kategorija je na stranicama Dexy Co internet prodavnice unutar glavne kategorije Igračke.

Posuđe, bijela tehnika, kuhinja u Dexy Co internet prodavnici

Ova kategorija posvećena je raznim čašama za djevojčice i čašama za dječake, oslikanima popularnim crtanim likovima kao i raznim setovima i kutijama za užinu te ostalom priboru koji može poslužiti prilikom organiziranja dječjih zabava i rođendana.

Čaše za dječake u Dexy Co internet prodavnici

U kategoriji Posuđe, bijela tehnika, kuhinja na stranicama Dexy Co internet prodavnice možete pronaći veliki izbor plastičnih čaša za dječake različite zapremine.

Obožavatelji i vjerni pratitelji popularnog naučno-fantastičnog serijala Ratovi zvijezda na stranicama Dexy Co internet prodavnice, u kategoriji Posuđe, bijela tehnika, kuhinje, mogu pronaći Star Wars čaše oslikane crvenim ili bijelim Stormtrooper likovima te uz ove čaše osmisliti temu za predstojeću rođendansku zabavu.

Ljubitelji Marvelovih Avengersa (Osvetnika) doći će na svoje odabirom čaša od 430 ml ili od 260 ml koje na sebi imaju oslikane junake ovog filmskog serijala te će svoje omiljeno piće na rođendanskoj zabavi ispijati iz čaša s oslikanim Thorom, Kapetanom Amerikom, moćnim Hulkom ili dinamičnim Iron Manom.

Uz klasične čaše na stranicama Dexy Co internet prodavnice u ovoj kategoriji možete pronaći i plastične čaše za dječake oslikane crtanim likovima iz popularnih animiranih i dječjih filmova s poklopcem i sa slamkom, za lakše ispijanje tekućine kao i razne setove i kutije za užine za dječake kojima su ti setovi potrebni za spremanje užine za školu.

Čaše za djevojčice i setovi za užinu u Dexy Co internet prodavnici

Kao i kod dječaka i u ponudi čaša za djevojčice na stranicama Dexy Co internet prodavnice možete pronaći čaše zapremine 430 ml kao i čaše zapremine 260 ml.

Uz neizostavne party čaše oslikane najpoznatijim Disney likovima, Mickeyem i Minnie, tu su i čaše oslikane ostalim Disney princezama kao i tematske čaše oslikane najpoznatijim likovima iz popularnog crtanog serijala Snježno kraljevstvo (Frozen 1 i 2), snježne kraljice Else i njene vjerne i dobre sestre Anne.

Uz čaše za rođendansku zabavu, djevojčice na stranicama Dexy Co internet prodavnice mogu pronaći i Frozen set za užinu koji se sastoji od oslikane kutije za užinu i plastične boce Frozen koja na vrhu posjeduje pipu za lakše ispijanje tekućine.

Ovaj set za užinu idealan je za spremanje školske užine vaših djevojčica koje će uživati u svom školskom obroku uz svoje najdraže junakinje, Elsu i Annu.

Razgledajte ponudu posuđa i čaša za djevojčice i dječake kao i kutija sa setovima za užinu i opremite se za rođendansku zabavu i veliki odmor u školi.