Dragi posjetitelji, dobro došli u Dexy Co Kids

              

Kompaniju Dexy Co osnovali smo u Srbiji davne 1996. godine i u početku smo se isključivo bavili uvozom i distribucijom najkvalitetnijih, svjetski poznatih brendova dječijih igračaka.

Od 2007. godine razvijamo sopstvenu maloprodajnu mrežu Dexy Co Kids koja je danas jedan od najvažnijih fokusa našeg strateškog poslovanja.

Pored igračaka, u našim prodavnicama danas možete kupiti baš sve za djecu, i odjeću i obuću, sve za bebe, dječje knjige i još mnogo toga.

Pored Srbije, od 2018. godine prisutni smo i na tržištu Bosne i Hercegovine, sa 11 maloprodajnih objekata u 8 gradova: Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Bijeljini, Prijedoru, Zenici i Brčkom.

Naše prodavnice su veoma pažljivo i kreativno osmišljene i tradicionalno se nalaze na najprometnijim gradskim lokacijama i u najaktuelnijim šoping centrima. Posebnu pažnju posvjećujemo sigurnosti i zabavi djece i stalno se trudimo da pružimo još više zadovoljstva posjetiteljima prilikom kupovine.

Kao regionalni lider u distribuciji igračaka, prisutni smo i na tržištu Slovenije i Hrvatske. Trenutno zapošljavamo preko 400 ljudi i taj broj se svakodnevno uvećava.

Svoju lidersku poziciju potvrđujemo i regionalnim zastupanjem vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju igračaka poput: Hasbro, MGA, Moose i mnogih drugih.
 

Naša vizija
Stvaranjem trendova, kroz svijet mašte, inspirišemo srećno djetinjstvo i sa osmjehom obogaćujemo svijet oko nas.

Naša misija
Slušajući vrijeme koje dolazi, neprestano unapređujemo našu organizaciju i uvijek, korak ispred drugih, ispunjavamo rastuća očekivanja tržišta.
Pružamo jedinstveno iskustvo kupovine proizvoda koji se odlikuju kvalitetom, sigurnošću i inovacijama.
Posvećeni smo aktivnostima koje imaju za cilj postizanje pozitivnog uticaja na društvo.
 

Naše vrijednosti

Fair Play
Prije donošenja odluke, uzimamo u obzir dobrobit svih uključenih u poslovni proces. Realizujemo ono što je dogovoreno. Usmjeravamo se na naše snage, a ne na tuđe slabosti.

Integritet
Radimo ono što govorimo. Preuzimamo odgovornost za odluke i rezultate. Ukazujemo aktivno na rizike u poslovanju. Trudimo se da kontrolišemo sopstvene emocije u cilju poštovanja drugih ljudi.

Inovativnost
Dexy Co Kids je mjesto gde je zagarantovana inovativnost, jer mi kontinuirano uvodimo nove projekte na tržište i pratimo trendove u tehnologiji. Prepoznajemo, podržavamo i motivišemo davanje inicijativa za nove ideje.

Angažman
U našoj kompaniji će se uvijek cijeniti angažovanost, jer mi podržavamo inicijativu zaposlenih za njihov lični razvoj, ohrabrujemo međusobno prenošenje znanja i iskustva i konstantno težimo ka tome da budemo uzor drugima kroz davanje ličnog primera.

Odgovornost prema zajednici
Izuzetno cijenimo odgovornost prema zajednici i poštujemo pravila i zakone koji se odnose na zaštitu životne sredine. Pomažemo socijalno ugroženim kategorijama društva i promovišemo i podržavamo zdrav način odrastanja i života.

 

Vaš Dexy Co Kids!