Majica

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Pol
Sezona
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
djecaci
univerzalno
180 proizvoda
Pročitajte

Majice

Majice su nezamjenljiv odjevni predmet, bilo da je u pitanju letnja ili jesenja sezona. Bez obzira da li je u pitanju dječak ili djevojčica, bilo da želite majicu kupiti nekome na poklon ili sebi, u našem širokom asortimanu ćete svakako pronaći nešto odgovarajuće. U ponudi su majice renomiranih brendova kao što su Cerda, Cool Club i Ninia. Sjajni dezeni i prijatnost materijala će učiniti da se vaše dijete oseća lepo u njima. U bogatoj ponudi imamo majice za proljeće/ljeto, odnosno jesen/zimu.

Veličine koje možete pronaći kod nas su predviđene za različite uzrasne kategorije počev od onih najmanjih za bebe, malu djecu kao i djecu mlađeg školskog uzrasta. 

Gotovo da nema roditelja koji za svoje dijete neće odabrati ono najbolje. Majice za dječake i djevojčice koje se mogu pronaći kod nas nose potpis renomiranih brendova, a veličine se kreću u rasponu od 0 do 8. U pitanju su majice koje se izdvajaju nevjerovatnom udobnošću, što je svakako najvažniji kriterij prilikom izbora odjeće za vaše mališane. Još ako se na to doda interesantan dizajn koji ne samo da će se dopasti vama već će i vaši mališani biti oduševljeni, znaćete da ste napravili pravi izbor. 

U zavisnosti od toga za koju majicu se odlučite, odnosno da li ste odabrali majicu za dan ili veče, budite sigurni da ćete vašim mališanima obezbijediti komfor i udobnost. Osim toga priuštićete im i lijep osjećaj izazvan činjenicom da će privlačiti pažnju gdje god da se pojave. Uostalom, ne zaboravite da su oni ipak mali trendseteri.

Majice za djevojčice

U našoj bogatoj ponudi ćete pronaći raznovrsne modele majica za svoje princeze počev od najranijih dana pa do osme godine. Omiljene Lol majice su nešto na šta vaše male princeze svakako neće ostati ravnodušne. Osim toga tu je i neprolazni trend, kao što je Mini. Pored pamučnih majica raznih dezena i sa dječijim omiljenim aplikacijama u ponudi imamo i svječane majice izrađene od izuzetno kvalitetnog i  prijatnog materijala u kojima će se vaša mjezimica osećati veoma prijatno čak i u vrelim ljetnjim danima.

Pored ljetnjih majica, u ponudi su i majice dugih rukava koje svojim dizajnom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zanimljiv dizajn majica je nešto što će svakako privući dječju pažnju i predstavljaće omiljen komad njihove odjeće. Tim pre što veliki broj majica ima aplikacije koje su u trendu i koje su vašim mališanima čak poznatije nego vama. 

Kako su kvalitet, udobnost i način održavanja ono što je vama sigurno presudno kod kupovine, naše majice vam upravo to nude. Razne boje i dezeni, kao i prepoznatljive aplikacije koje su u trendu, jesu nešto čime se sem kvaliteta odlikuju ove majice renomiranih proizvođača. Izbor je veliki, tako da je sasvim sigurno da ćete uspjeti da obradujete svoju princezu i nabavite adekvatnu majicu bez obzira na uzrast djeteta.

Majice za dječake

U ponudi je veliki izbor majica za dječake, kako one najmlađe, tako i one nešto starije. Bilo da odaberete majice bez rukava ili majice sa kratkim rukavima koje su aktuelne za sezonu proljeće/ljeto, sigurno nećete pogrešiti. Još ako odaberete majicu sa omiljenim junakom vašeg djeteta, možete biti sigurni da ste uradili pravu stvar. 

Kvalitetan materijal od koga su izrađene majice doprinosi udobnosti i prijatnosti tokom nošenja, tako da će se vaš mališan osjećati ugodno uvek kada je obuče. 

Ukoliko je u pitanju nešto starije dijete u našem bogatom programu možete naći majice sa kragnicom koje su posebno aktuelne kod malo starijih dječaka. Osim velikog izbora majica za sezonu proljeće/ljeto, u ponudi su majice dugog rukava za sezonu jesen/zima. Sve majice su rađene od kvalitetnih materijala. Izuzetno su prijatne za nošenje i veoma lake za održavanje.

Naručite onlajn ili putem telefona

 

Prateći savremene trendove koji neminovno uključuju nedostatak vremena, odlučili smo da vam olakšamo kupovinu i poštedimo vas bespotrebnog obilaska radnji. Dječje majice možete poručiti onlajn, putem naše internet prodavnice. Postupak onlajn kupovine je veoma jednostavan i veoma brz. Odaberite model, ili modele majica koje želite, a zatim kliknite na dugme „Dodaj u korpu“, koje se nalazi u gornjem desnom uglu. Klikom na tu ikonicu bićete preusmjereni na stranicu na kojoj ćete ostaviti podatke za prijem pošiljke. Ukoliko imate nekih nedoumica ili dodatnih pitanja možete nas kontaktirati putem telefona na broj +38763948739, ili nam možete pisati na imejl-adresu online.bih@dexyco.ba