Najčešća pitanja

Za sada, nažalost, ne postoji mogućnost dostave narudžbi van teritorije Republike BIH.

U ovom slučaju, potrebno je da u roku od 30 minuta nakon poslate narudžbe a u primljenom e-mailu koji ste dobili da ste uspješno poručili, kliknete na link poništi narudžbu. Na ovaj način će se Vaša narudžba poništiti. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, potrebno je da zahtjev za otkazivanje slanja narudžbe pošaljete na mail online.bih@dexyco.ba.

Rok za zamjenu proizvoda iznosi 14 dana od momenta isporuke online narudžbe. Za zamjenu artikla za drugi proizvot potrebno je javiti se našoj online sužbi na mail online.bih@dexyco.ba ili putem kontakt telefona +38763948739. Više o zamjeni artikala možete pročitati ovdje.

U našoj ponudi ima jako puno artikala koji su asortimanski i iz tog razloga na jednoj slici ima više artikala (iskazana cena odnosi se na jedan artikal). Ukoliko želite da naručite određenu igračku iz asortimana molimo Vas da u napomeni za kupca prilikom kreiranja online narudžbe  tačno naznačite koji artikal sa slike želite. U slučaju da artikal koji ste naveli u napomeni nemamo, operater će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

U slučaju kada artikal koji ste poručili nije ispravan, molimo vas da nas u najkraćem mogućem roku kontaktirate na e-mail: online.bih@dexyco.ba ili putem telefona +38763948739 .Prije nego što to učinite detaljno pregledajte sadržaj paketa i proverite da li su u pitanju fizička oštećenja nastala neadekvatnim transportom ili je u pitanju neki drugi kvar. Svi artikli koji se prodaju preko Dexy Co Kids online prodaje su novi, u originalnom pakovanju i podležu garanciji koja je naznačena u opisu i karakteristikama artikla. Takve artikle ćemo zamijeniti ili izvršiti povraćaj novca u zavisnosti od Vaše odluke. Ukoliko je oštećenje nastalo neadekvatnim rukovanjem koje je u suprotnosti sa pravilima navedenim u uputstvu artikla, Dexy Co Kids ne snosi nikakvu odgovornost i nije u obavezi da zameni ili izvrši novčanu nadoknadu artikla.

Svoje podatke možete mjenjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ''Moj profil''. Na ovom mjestu, takođe, možete mijenjati i druge podatke vezane lično za Vas, pregledati svoje narudžbe, njihove statuse kao i omiljene proizvode.