Povrat novca

U slučaju raskida ugovora, kupac ima pravo na povrat ili zamjenu za drugi proizvod. Cijena se vraća kupcu po primitku proizvoda, a nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

"Dexy Co Kids d.o.o" je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio na osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o povlačenju i nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan predmet.

Sa naše strane, obavezujemo se da ćemo odmah po prijemu robe koja se vrati na osnovu povlačenja iz ugovora, nadoknaditi povraćaj sredstava uplaćenih za vraćenu robu.

 

Postupak povrata

Kontaktirajte nas tako što ćete pozvati broj +38763948739 ili nam poslati e-mail na: online.bih@dexyco.ba. E-mail treba da sadrži broj računa / otpremnice, broj tekućeg računa i ime banke u kojoj imate navedeni račun.

Čim dostavite potrebne informacije, kreirat ćemo dokumentaciju koja će vam biti poslata na adresu e-pošte koju ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe.

* Povrati se vrše isključivo na gore navedeni način, uplatom na tekući račun i nije moguće poslati novac kurirom u gotovini.

U slučaju povrata robe ili vraćanja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio uplatu nekom od platnih kartica, u cijelosti ili djelimično, i bez obzira na razlog vraćanja, Dexy Co Kids online trgovina je dužna izvršiti povrat isključivo putem VISA, EC / MC i Maestro način plaćanja. To znači da će banka izvršiti povraćaj na račun vlasnika kartice na zahtjev prodavca.

 

Vaš Dexy Co Kids!