Povrat novca

U slučaju raskida ugovora, kupac ima pravo na povrat ili zamjenu za drugi proizvod. Cijena se vraća kupcu po primitku proizvoda, a nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan.

"Dexy Co Kids d.o.o" je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio na osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o povlačenju i nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan predmet.

Sa naše strane, obavezujemo se da ćemo odmah po prijemu robe koja se vrati na osnovu povlačenja iz ugovora, nadoknaditi povraćaj sredstava uplaćenih za vraćenu robu.

 

Postupak povrata

Kontaktirajte nas tako što ćete kontaktirati kontakt broj +38763948739 ili nam poslati e-mail na: online.bih@dexyco.ba Vaš broj računa / otpremnica, broj dinarskog tekućeg računa i ime banke u kojoj imate navedeni račun.

Čim dostavite potrebne informacije, kreirat ćete dokumentaciju koja će vam biti poslana putem procedure za vraćanje adrese e-pošte koju ste ostavili prilikom kreiranja narudžbe.

* Povrati se vrše isključivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun i nije moguće poslati novac kurirom u gotovini.

U slučaju povrata robe ili vraćanja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio uplatu na jednu od platnih kartica, u cijelosti ili djelimično, i bez obzira na razlog vraćanja, Dexy Co Kids online trgovina je dužna izvršiti povrat isključivo putem VISA, EC / MC i Maestro način plaćanja. To znači da će banka izvršiti povraćaj na račun vlasnika kartice na zahtjev prodavca.

Svaki paket će biti vraćen pošiljatelju na trošak pošiljatelja, tj. kupca po cijeni jedne poštarine na službenom cjeniku kurirske službe EuroExpress koji možete pogledati OVDJE. Poštarinu plaćate kurirskom službom EuroExpress koja preuzima zamjensku robu.

 

Vaš Dexy Co Kids!