Uvjeti isporuke

Gdje se roba isporučuje?

Naručeni artikli se isporučuju na teritoriji Bosne i Hercegovine, na svim mestima gde je moguća isporuka i naplata putem kurirske službe EuroExpress.

Vrijeme isporuke

Kada završite proces naručivanja klikom na dugme "Potvrdi", automatski ćete primiti potvrdnu poruku o vašoj uspješnoj kupovini na vašu e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka. Vaša narudžba je sada ušla u proces obrade i slanja.

Regulana isporuka

Ako ste odabrali redovnu uslugu dostave, možete očekivati ​​isporuku u roku do 4 radna dana (vikendom (subota i nedjelja) se ne računa).

Vaš operater će Vas kontaktirati samo u slučaju neizvjesnosti ili bilo kakvih problema sa Vašom narudžbom.

Preuzimanje pošiljki

Kuriri će isporučiti pošiljke na adresu za dostavu u periodu od 8h do 17h. Molimo Vas da u tom trenutku osigurate da na adresi postoji osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke, morate vizualno pregledati paket kako ne bi bilo vidljivih oštećenja. Ako primijetite da je transportna kutija znatno oštećena i sumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte primiti pošiljku i odmah nas obavijestite.

Ako se čini da pošiljka nije oštećena, preuzmite pošiljku slobodno i potpišite adresu kurira.

Kurir pokušava da isporuči svaku stavku u dva navrata. Uobičajena praksa je da ako vas kurir ne pronađe na adresi, pozovite vas na telefon koji ste ostavili prilikom izrade knjige narudžbi i ugovorite novi datum isporuke. Ako vas ne pronađe na adresi, pošiljka će nam se vratiti. Po prijemu pošiljke, kontaktirat ćemo vas kako bismo utvrdili razlog za nepovjerenje i pristali na ponovno podnošenje.

Cijena dostave

Cijena isporuke za narudžbe veće od 60 BAM je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa, cijena dostave iznosi 9 BAM sa PDV-om.

Dostava se plaća prilikom preuzimanja artikla, direktno u gotovini.

Obavijest o cijeni isporuke možete vidjeti u košarici prilikom pregleda iste.

Obavijest o cijeni dostave će vam biti poslana e-mailom nakon uspješnog završetka procesa naručivanja, zajedno sa specifikacijom narudžbe.

Obavjest o tome gde se nalazi Vaša pošiljka, možete naći na sajtu kurirske službe EuroExpress i pratiti svaki status ovdje.

 

Vaš Dexy Co Kids!