POKLONI I PAPIRNA GALANTERIJA

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Brend
Prikažite više
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
302 proizvoda
Pročitajte

Neka vaš događaj bude epicentar dobre zabave i dekoracije koja će uljepšati svaki kutak uz fantastičan asortiman za zabave!

 

Pronađite izvanredan izbor svega što vam je potrebno za zabavu neovisno o povodu! Tu su dekoracije, papirne čaše, salvete sa omiljenim junacima koje vaši mališani obožavaju, konfete, rođendanski šeširi i još mnogo toga.

 

Baloni, čestitke, ukrasni papir i dekorativne vrećice - sve na jednom mestu

Osim dobre atmosfere, dobra zabava je nezamisliva bez balona! Baloni u obliku srca, sa omiljenim junacima i u raznim bojama i oblicima unijet će dodatnu radost i doprinijeti fantastičnoj atmosferi svake zabave. Šarenilo, zabava i vesela dekoracija na jednom mjestu.

 

Uživajte u planiranju i pripremi zabave za vaše mališane, bilo da slavite rođendan ili neki drugi poseban trenutak. Zajedno odaberite sve što vam je potrebno i pronađite praktične i zabavne artikle u našem asortimanu koji će vaše događaje učiniti još zanimljivijim, a pripremu jednostavnijom.

 

Također vas očekuju ukrasni papiri, čestitke kojima ćete na poseban način izraziti najljepše želje i pokazati pažnju, kao i dekorativne vrećice sa dječjim motivima, ali i drugim dezenima da sa stilom prenesete pažljivo upakiran poklon.

 

Čarolija se krije u detaljima i sitnicama, stoga ne propustite fantastičnu priliku da na jednom mjestu pronađete sve što vam je potrebno, bilo da pripremate zabavu ili se pripremate za nju.

 

Dekoracije, praktične papirne čaše, tanjirići i salvete, kao i pribor za pakovanje poklona čekaju vas u našem asortimanu. Istražite raznovrsnu ponudu, pronađite omiljene junake, uzorke i dekorativne elemente koji su vam potrebni za nezaboravnu zabavu.