Izjava o privatnosti

Da bismo uspješno obradili vašu narudžbu, potrebno nam je vaše ime, prezime, e-mail i telefon. Pomoću ovih podataka moći ćemo isporučiti željenu robu, kao i obavijestiti vas o trenutnom stanju narudžbe.

U naše ime, online prodavnica "Dexy Co Kids", obavezujemo se da ćemo zaštititi privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne korisničke / korisničke podatke i informacije potrebne za rad i informisanje korisnika u skladu sa dobrom poslovnom praksom i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Klijentima nudimo izbor, uključujući i mogućnost da odluče da li žele ili ne žele biti izbrisani sa mailing liste.

Svi podaci o naručiocima / korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima čije su informacije potrebne za poslovanje. Svi zaposlenici Dexy Co Kids su odgovorni za poštovanje načela privatnosti. Obavezujemo se da nećemo koristiti prikupljene podatke u druge svrhe ili ih prosljeđivati ​​trećim stranama.

Osim toga, mi prikupljamo, analiziramo i obrađujemo informacije o proizvodima koje naši posjetitelji traže i kupuju, kao i o lokacijama koje posjećuju. Ove informacije koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili lakšu, sigurniju i praktičniju kupovinu.

Kolačići

Dexy Co Kids koristi "cookie" kako bi vam pomogao da prilagodite upotrebu interneta vašim potrebama. “Cookie” je tekstualna datoteka koju web server pohranjuje na vašem tvrdom disku. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili za slanje virusa na vaš računar.

Kolačići su jedinstveno dodijeljeni vama i samo ih web server može pročitati u domenu koji ih je poslao. Jedan od glavnih ciljeva kolačića je pružanje pogodnosti koje će vam uštedjeti vrijeme.

Pristanak i promena uvjeta

Korištenje naših usluga podrazumijeva pristanak korisnika na navedene uvjete korištenja. www.dexyco.ba se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve izmjene Uvjeta stupaju na snagu tek nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e-mail obavijesti svim registriranim korisnicima. 

 

Vaš Dexy Co Kids!