KNJIGE I STAMPA

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Pol
Uzrast
Prikažite više
Brend
Kolekcije
Prikažite više
Cijena
Sale
19 proizvoda
Pročitajte

Knjige i štampani materijali za sve uzraste

U DexyCo vas očekuje najraznovrsniji izbor knjiga za djecu svih uzrasta, kao i albuma i sličica, te knjige namijenjenih roditeljima. Neka vaši mališani zavole knjigu i čitanje od najranijeg djetinjstva.

Albumi i sličice - zabava za cijelu porodicu

Popunjavanje albuma odavno nije rezervisano samo za djecu. Često se i mame, tate, bake, djedovi i tetke uključuju u sakupljanje i lijepenje sličica. Krajnji cilj je uvijek isti  brzo popuniti album sa sličicama.

U slučaju albuma sa sličicama koji prate sportske događaje, cilj je zalijepiti sličice prije početka prvenstva kako bi se kasnije mogli upisivati rezultati i pobjednici takmičenja.

Nisu rijetki ni albumi sa sličicama koji prate avanture junaka poznatih i aktualnih crtanih filmova. Često se dogodi da sami roditelji posjeduju popunjene albume junaka iz poznatih serija ili crtanih filmova, što će sigurno zainteresovati i njihove mališane.

Krenite sa svojom djecom u avanturu sakupljanja sličica i lijepenja albuma. U DexyCo pronađite albume sa sličicama poznatih junaka kao što su Zaga i Filip, Monster car i mnogi drugi.

Knjige za djecu svih uzrasta

U okviru ponude knjiga za djecu u DexyCo možete pronaći slikovnice, bojanke, knjige za učenje, obrazovne knjige i enciklopedije, romane i priče, kao i luksuzne knjige i posebna izdanja.

Knjige za mlađu djecu pružaju zabavu cijeloj porodici i čitaju se u jednom dahu. Sigurni smo da avanture Pepe Praseta i njenog brata Žorža nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ilustrovane bajke za djecu su odlično štivo za pričanje pred spavanje. Vaša djeca će nestrpljivo čekati sljedeću bajku ili priču, iznova proživljavajući njihove avanture.

"Družba Pere Kvržice", "Dnevnik jednog smotanka" kao i zbirka priča o Heidi predstavljaju vanvremensko štivo i svakako bi trebali biti među odabranim djelima u biblioteci vašeg mališana.

Bilo da tražite knjige o princima i princezama ili vaša djeca više vole basne i priče o životinjama, nećete pogriješiti ako svoju potragu započnete u DexyCo.

Knjige za roditelje - za edukaciju i inspiraciju

U DexyCo također možete pronaći odlične knjige o roditeljstvu poznatih svjetskih autora. Ove knjige će vam biti od koristi kako u prvih nekoliko dana sa bebom, tako i kasnije. Pomoći će vam da razumijete razvoj vašeg djeteta i proći sa vama kroz različite faze fizičkog i emocionalnog razvoja.

Također su dostupne i "radosnice" - knjige koje ćete sami popunjavati i bilježiti važne datume, događaje i trenutke u životu vaše bebe i vas.

Knjige mogu biti izvrstan poklon koji će uživati i djeca i roditelji. Uz personaliziranu posvetu, postaće dragocjena uspomena za cijeli život.