DURACELL OPTIMUM - duže uživanje
 

Novi Duracell Optimum. Naša najbolja alkalna baterija.
Duracellova najrevolucionarnija inovacija do sada, potpuno nova Duracell Optimum alkalna baterija sa novim katodnim sistemom koji može isporučiti do 30x dodatnog životnog vijeka u određenom tipu uređaja, ili dodatne jačine u drugom tipu uređaja.

  • Dodatni životni vijek: Duracell Optimum traje duže od vodećih cink baterija u određenim uređajima od srednje do visoke potrošnje. Na primjer, omogućava vam da igrate duže sa svojim XBOX bežičnim kontrolerom 4.
  • Dodatna snaga: U određenim uređajima Duracell Optimum isporučuje više snage od vodećih cink baterija kako bi bolje funkcionisale – npr. motori rade brže u uređajima poput nekih automobila na daljinsko upravljanje.

Duracell Optimum baterije su dostupne u AA, AAA formatima.

Baterije možete kupiti u svim Dexy Co Kids radnjama, kao i putem online prodaje uz korištenje linkova: AA i AAA.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Svaka osoba nastanjena na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine koja može učestvovati u nagradnoj igri je ona koja tokom promotivnog perioda od 01.06.2022. do 27.07.2022. godine u maloprodajnim objektima na području Federacije BiH kupi bilo koje pakovanje Duracell Optimum baterija i unese podatke putem web stranice www.duracell.ba. Na stranici je potrebno popuniti sva polja koja se traže da bi prijava bila uspješna. Potvrde o kupovini (račune) treba sačuvati kao dokaz o kupovini.
 

Detaljne informacije vezane za nagradnu igru i pravila možete pogledati na www.duracell.ba